CURĂȚAREA APEI LACURILOR ȘI CORPURILOR APEI

Curățarea rezervoarelor și iazurilor Toplos-Aqua

Toplos-Aqua este o structură concepută pentru a purifica apa din iazuri și alte rezervoare artificiale din poluanți organici și minerali, cu returnarea ulterioară a apei purificate în rezervor. Carcasa modulului are o formă dreptunghiulară, în interior există pereți despărțitori care îl împart în cinci compartimente, deasupra fiind instalat un capac. Instalarea se face într-o singură clădire și este montată în pământ, ceea ce reduce semnificativ costul decorării stației de epurare. Sunt disponibile și echipamente montate extern, care optimizează costurile de instalare a echipamentelor.

Sectiunea A - Compresor și secțiune germicidă UV. Secțiunea B - Secțiunea de purificare mecanică și anaerobă a apei biologice. Secțiunea B - Secțiunea de tratament biologic aerob cu încărcare plutitoare. Secțiunea D - Secțiunea de purificare fizică și chimică a apei (încărcare zeolit)

Principiul de funcționare al TOPLOS-AQUA
Apa din prima secțiune este expusă la razele UV, în timpul cărora are loc distrugerea algelor albastre-verzi, provocând înflorirea apei. În a doua cameră, în procesul de trecere a bio-încărcării, lichidul este curățat de diferite impurități mecanice (ramuri, frunze etc.). Aici, lichidul este decontat. Apoi este supus unui tratament anaerob, eliminându-l de solide în suspensie, carbon organic, nitriți, nitrați. A treia secțiune - rezervor de aerare cu microflora plutitoare liberă purifică apa din hidrogen organic, amoniu și materii în suspensie. În camera a patra, lichidul este expus la acțiune fizico-chimică, granulele de zeolit elimină ionii metalelor grele, fitoplanctonul, algele, amoniul și materiile în suspensie. În ultima secțiune a cincea, apa este aerată (oxigenată) și purificată în continuare.

Afișez toate cele 8 rezultate

Afișez toate cele 8 rezultate