TA- "Toplosaero" - exportul denumirii stațiilor "Topaero"

Caracteristici generale ale stației de epurare TOPLOSAERO

Proiectarea sistemului de canalizare autonom TOPLOSAERO a fost dezvoltată pe baza stației de epurare TOPLOS. Principiul de funcționare a instalațiilor de tratare a rămas același, dar designul și caracteristicile tehnice ale acestora au fost îmbunătățite semnificativ, și anume:

  • Noua linie de model este echipată cu o cameră de recepție mai spațioasă. De exemplu, modelul TOPLOSAERO-3, conceput pentru 15 utilizatori, acceptă o descărcare salvo în volumul de 1025 litri, cu 175 de litri mai mult decât capacitățile unei instalații similare din generația anterioară.
  • Unitățile TOPLOSAERO sunt echipate cu un rezervor de decantare suplimentar de tip coridor, care previne spălarea nămolului activ, care este locuit de colonii de bacterii care efectuează curățarea. Modelele și modificările stației de epurare TOPLOSAERO cu o productivitate redusă (3-6 metri cubi de apă uzată pe zi) sunt destinate utilizării în cabane mari sau moșii rurale, formate din mai multe clădiri, în care locuiesc 15-30 de persoane.
  • Instalațiile cu productivitate medie (7-12 metri cubi pe zi) sunt proiectate pentru 40-75 de utilizatori și sunt potrivite pentru funcționarea în mini-hoteluri suburbane, campinguri, mici clădiri industriale, comerciale și administrative. De asemenea, este posibil să conectați mai multe case învecinate la aceste stații de epurare a apelor uzate.
    Stațiile de tratare a apelor uzate de înaltă performanță deservesc 100-200 de persoane și asigură o tratare biologică de înaltă calitate de la 16 la 32 de metri cubi. m de apă uzată pe zi. Clădirile cu mai multe etaje sau grupurile de clădiri joase și chiar sate mici de cabane sunt conectate la aceste structuri.

Gama de modele și modificările instalațiilor de tratament

Каждая модель автономной канализации предлагается в двух вариантах: с насосом для принудительного отведения чистой воды и в самотёчном исполнении. Малопроизводительные установки выпускаются в модификациях, оснащенных удлиненной горловиной и усиленным корпусом. Эти конструктивные особенности позволяют подключать ТОПЛОСАЭРО к канализационной трубе, залегающей на глубине более 80 см. Остальные модели подсоединяются к трубе, расположенной на глубине от 40 до 80 см.

Afișez toate cele 9 rezultate

Afișez toate cele 9 rezultate