T-«Toplos» - exportul denumirii stațiilor «Topas»

Caracteristicile generale ale stației de epurare a apelor uzate TOPLOS

Stațiile de epurare a apelor uzate (UOSV) TOPLOS oferă posibilitatea de a crea facilități de uz casnic deplin într-o casă de țară, la țară și chiar într-un mic sat de căsuțe. Clădirile conectate la aceste stații de epurare corespund nivelului de confort al apartamentelor moderne ale orașului. Proprietarii lor folosesc toate echipamentele sanitare necesare în casă, fără să se gândească la pomparea canalelor de scurgere și a altor nuanțe inerente tipurilor tradiționale de canalizare locală, care funcționează pe principiul acumulării canalelor de scurgere sau filtrării acestora în pământ. În unitățile TOPLOS, este implementată o tehnologie de curățare fără deșeuri, care a făcut schimbări revoluționare în domeniul vieții suburbane.

Funcționarea stației de epurare TOPLOS se bazează pe principiul oxidării deșeurilor. Coloniile de bacterii trăiesc în nămolul activat conținut în rezervorul de aerare al stației de epurare. Prin furnizarea de bule mici de aer în rezervorul de aerare, nămolul activ este amestecat cu apa uzată menajeră, amestecul rezultat este saturat cu oxigen, care oxidează toți compușii organici și bacteriile îi distrug. După așezarea amestecului într-un bazin special, nămolul activ se așează la fund și se întoarce în rezervorul de aerare, iar apa purificată este drenată din instalație prin gravitație sau cu ajutorul unei pompe încorporate.

Este posibil să se formeze complexe de epurare a apelor uzate cu o capacitate de până la 600 m3 de apă uzată pe zi din unitățile de epurare TOPLOS.

Благодаря этой автономной канализации стоки очищаются на 98%, полностью лишаются запаха, становятся прозрачными и абсолютно безвредными для окружающей среды. Их можно сбрасывать в дренажный колодец, ближайший овраг или ливневую канаву и даже в водоём, если дополнительно оснастить УОСВ блоком доочистки. Часто владельцы ТОПЛОС предпочитают сливать очищенную воду в резервуар, чтобы использовать ее для мытья машины, уборки придомовой территории или полива цветов.

Este de remarcat faptul că în procesul de tratare a apelor uzate în sistemul de canalizare autonom TOPLOS nu se utilizează substanțe chimice. În plus, corpul etanș din polipropilenă al structurii exclude complet filtrarea efluenților și pătrunderea acestora în apele subterane. Acest lucru garantează siguranța mediului în locul dvs. de reședință și are în cele din urmă un efect benefic asupra sănătății dumneavoastră!

Gama de modele UOSV Toplos

Каждая модель автономной канализации предлагается в двух вариантах: с насосом для принудительного отведения чистой воды и в самотёчном исполнении. Малопроизводительные установки выпускаются в модификациях, оснащенных удлиненной горловиной и усиленным корпусом. Эти конструктивные особенности позволяют подключать ТОПЛОС к канализационной трубе, залегающей на глубине более 80 см. Остальные модели подсоединяются к трубе, расположенной на глубине от 40 до 80 см.

Masteco GRUP este dealerul oficial al companiei TOPOL-ECO www.topol-eco.ru

Afișez toate cele 15 rezultate

Afișez toate cele 15 rezultate